RESULTATER
NORGESMESTERE
2023
KLASSER
Ferdig stekt/kokt
Ribbe, Juleskinke, Stek, Sous vide spesial, Gryteklart pinnekjøtt
Kake
Karbonade, Kjøttkake/bolle, Medisterkake
Pinnekjøtt
Røkt pinnekjøtt, Urøkt pinnekjøtt, Pinnekjøtt spesial
Pålegg
Sylte, Rull, Postei/paté, Hverdagspålegg og storhusholdning, Delikatessepålegg svin, fjørfe, storfe, lam/sau, spesial
Julepølse
Røkt julepølse, Urøkt julepølse, Julepølse spesial
Utenom ordinære klasser
Lutefiskbacon, Julespesial, Åpen klasse, Ferdigmat
DOMMERE
Tom Christen Johannessen
hoveddommer
Nofima Mat
Bjørn Tore Teigen
dommer
Alimenta
Mats Dahlstrøm
dommer
Animalia
Ågot Knutsen
dommer
Jacobs på Holtet
Jørn Skjønhaug
dommer
Campus Scandinavia
Kristoffer Eide
dommer
Aquatiq Chemistry
Lene Øverby
dommer
Nofima Mat
Ola Stuberg
dommer
Arne B. Corneliussen
Pål Røstvang
dommer
Alimenta
Petter Bjørgan
dommer
Stiftelsen Norsk Mat
Marit Evanger
dommer
Rørosmat
Tom Emil Høydahl
dommer
Arne B. Corneliussen
Magnus Tvedt-Øresland
dommer
GNIST mat og opplevelser
Vidar Beck
dommer
Bokken
Per Berglund
dommer
Campus Scandinavia
Cecilie Maske
dommer
MatPrat
John Erling Bakke
dommer
Aquatiq Chemistry
Atle Sand
dommer
Notim
Rune Slaatten
dommer
Norsk Kjøtthandel
Marit Røttingsnes Westlie
dommer
Fru Timian
Tobias Osberg
dommer
TINE Matfaglig senter
KOKKER
Rune Olsson
Kjøkkensjef
Spesialgrossisten Øst
Steve Westerby
Kokk
Nortura
Åge Iselvmo
Kokk
Grilstad
Erik Weum Elnan
Kokk
Fatland Sandefjord
Ann Cathrin Ruud
Kokk
Gunnar Ruud Catering
MEDIEARKIV
Video og bilder fra
NM i Kjøttprodukter
Vi har spurt NM-dommerne om hva de ser etter i et kjøttprodukt, når de bedømmer i NM. Vi har også spurt kokkene om hvordan forskjellige produkter bør tilberedes.
Se mer i MediearkivetKONTAKT OSS
Har du spørsmål vedr. NM, presse eller annet samarbeid- ta kontakt med oss!
Du kan kontakte oss på 23 24 44 70 eller sende en e-post.