Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Påmelding til kåringsarrangement NM i kjøttprodukter 2012

Påmelding til kåringsarrangement NM i kjøttprodukter 2012

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 10. mai skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 500 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta i mot medaljene selv?

facebook_like

Dagen starter med fagseminar med innlagt utdeling av årets beste produkter og medaljer. Deretter kommer kåringsfesten med tre-retters middag og byens beste utsikt, kombinert med kåring av Norgesmestere og andre gjeve priser.

Dato: 10. mai 2012 fra 13.00
Sted: Sjømannskolen i Oslo
Pris: 1490,- per person
For hvem: Kåringsarrangementet er et bransjearrangement.
Påmelding: Send e-post til randi@kjottbransjen.no med navn, bedrift og mob. nr til de som skal meldes på. Ring eventuelt inn til KLFs sentralbord og meld dere på: 23 24 44 70. Frist for påmelding er 25. april. Påmeldingen er bindene.

Det skal deles ut rundt 35 årets produkt-priser. Utdelingen starter fra klokken 13.30, går gjennom fagseminaret frem til 17.00. Norgesmester-titlene og noen spesialpriser deles ut under middagen.

Vinnere2010

Vinnere NM i Kjøttprodukter 2010

Alle vinnere blir tatt bilder av for bruk i bransjeblader og ikke minst for pressearbeidet som gjøres i etterkant av arrangementet med å få spredt det gode budskap lokalt og regionalt. Bildene blir også gjort tilgjengelig for bruk i bedriftene.

Dagen og kvelden byr på gode muligheter for fagprat med de fleste i bransjen. Stemningen blir nok god, og vi blir geleidet av en underfundig og morsom toastmaster; Sigurd Sollien, som holder i trådene. Sollien er kjent som programleder i en årrekke både på TVNorge og TV2. Han har også lang erfaring som konferansier. 

ill_kaaring

Vi skal gjennom en tre-retters middag fra Ekeberg Selskapsmat. Kjøkkenet er internasjonalt og legger vekt på bruk av tilgjengelige norske råvarer. Etter middagen er det satt av et eget barområde med utgang til den store verandaen som  dekker hele forsiden på bygningen. Her kan vi nyte den vakre utsikten utover fjorden og Oslo by frem til midnatt.

Det tar 5 minutter med bil eller taxi fra sentrum, og trikken har holdeplass rett utenfor. Det er også godt med parkeringsplasser tilgjengelig.

Påmelding: Send e-post til randi@kjottbransjen.no med navn, bedrift og mob. nr til de som skal meldes på. Ring eventuelt inn til KLFs sentralbord og meld dere på: 23 24 44 70. Frist for påmelding er 25. april. Påmeldingen er bindene.

Samarbeidspartener
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere