Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Invitasjon

Invitasjon

Kjøtt- og fjørfebransjens Servicekontor invitererer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2012. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av grillmat i tillegg til den store bredden av andre produkter.

I konkurransen kåres:

  • 6 Norgesmestere; Pølser, Spekemat, Kaker, Grill, Pålegg og Stek
  • Årets produkt 34 produkttyper (se egen side for klasseinndeling)
  • Uavhengig av produkttyper kåres Hederspris for Nyskapning og Nyt Norge
  • Spesialpriser grill; Grillproduktserie, Grillpakke og Barnas grillfavoritt,
  • Gull-, sølv- og bronsemedaljer

Ved å delta i Norgesmesterskapet i kjøttprodukter 2012 kan du også få

  • En profesjonell vurdering med tilbakemelding og forslag til forbedringer fra godt kvalifiserte dommere.
  • God mediedekning generelt, spesielt mot lokale medier og fagpresse samt bred distribusjon av resultater.
  • Mulighet for merking av vinnerprodukter.

Deltakelse i konkurransen
Konkurransen har begrenset kapasitet i tid og lager. Produkttypene krever ulik tid og kapasitet til lager, tilberedning og bedømming. Derfor avhenger maksimalt antall produkter med hvilke produkttyper som meldes på. Arrangøren kan - når kapsitetsgrensen er nådd - stenge for ytterligere påmeldinger av konkrete produkttyper eller produkter totalt. Tidlig påmelding vil derfor sikre at dine produkter får delta i konkurransen.

Gå til egen side for påmelding

Viktige datoer
Påmeldingsfrist til konkurransen er 19. mars
Bedømming en skjer uke 17
Påmeldingsfrist kåringsarrangement er 19. april
Kåringsarrangement avholdes 10. mai på Sjømannskolen i Oslo

Informasjon og kommunikasjon
Detaljert og oppdatert informasjon om konkurransen, klassene, innsending og merking av produkter, er å finne på KLFs nettsider (under NM i kjøttprodukter). Deltakerne i konkurransen vil motta påmeldingsbekreftelse, informasjon om innsending av produkter, m.v. på e-post. 

Kåringsarrangement
Kåringsarrangementet består av fagseminar, premieutdeling, kåring av Norgesmestere og utdeling av medaljer. Arrangementet er åpent for deltakere i NM-konkurransen, KLFs øvrige medlemmer, sponsorer og øvrige inviterte gjester. Kåringsarrangement avholdes 10. mai på Sjømannskolen i Oslo.

Samarbeidspartnere / sponsorer
For å holde påmeldingsavgiften nede og samtidig gjennomføre en konkurranse med topp kvalitet er vi avhengig av samarbeidspartnere og sponsorer.  De bidrar dessuten til markedsføring av konkurransen. Dette er en del av et felles løft og de får eksponering og synlighet. Sponsorene er til stede på kåringsarrangement og vil stå for utdeling av premier.

Resultater
Resultatene fra konkurransen vil presenteres på nettet og gjennom et eget resultatinnstikk i Kjøttbransjen og Dagligvarehandelen. Det glade budskap sendes også til media. Billeddekning legges opp på samme måte som under Årets Julemat 2011. Mediedekningen av resultatene i konkurransen er vanligvis svært god.

Påmelding til konkurransen
Det åpnes for påmelding i uke 7, via våre nettsider. Påmeldingsskjema sendes via e-post til randi@kjottbransjen.no innen 19. mars 2012. Påmeldingen er bindende.
Pris per påmeldte produkt er kr 1.240,- eks mva. For grillpakke er prisen kr 2000,-.

Gå til egen side for påmelding

Arrangør:
Norgesmester i kjøttprodukter 2012 er et arrangement i regi av Kjøtt- og fjørfebransjens Servicekontor.

Kontaktpersoner:
Endre Myhr - telefon 952 38 600
Svein-Erik Eide -  telefon 905 29 988
Randi Spidsberg - telefon 416 46 027
KLF sentralbord - 23 24 44 70

Samarbeidspartener
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere