Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Dommere og stab / Kjøkken

Kjøkken

Rune Olsson - kjøkkensjef

- NM-bedømmingen er svært hektiske, men morsomme dager. Jeg håper at mitt bidrag kan være med å sørge for at NM blir sett på som en seriøs konkurranse som bedriftene og som forbrukerne kan dra nytte av. 

Sigurd Løvstad - kjøkken

- Det skal bli morro å se og smake på de utallige produktene de forskjellige kjøttbedriftene presenterer. Og ikke minst å være med på å høyne kvaliteten på varene gjennom deltakelse i NM.

Åge Iselvmo - kjøkken

- Gjennom NM bidrar vi til kompetanseheving og entusiasme i kjøttbransjen. NM er den ekte og originale testen for sammenligning av konkurrerende kjøttprodukter for bransjen.

Camilla Kojedal

Camillaer til daglig kokkelærling.

Erik Weum Elnan

Erik jobber til daglig hos Fatland Sandefjord.

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere