Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Dommere og stab / Kjøkken

Kjøkken

Rune Olsson - kjøkkensjef

- NM-bedømmingen er svært hektiske, men morsomme dager. Jeg håper at mitt bidrag kan være med å sørge for at NM blir sett på som en seriøs konkurranse som bedriftene og som forbrukerne kan dra nytte av. 

Sigurd Løvstad - kjøkken

- Det skal bli morro å se og smake på de utallige produktene de forskjellige kjøttbedriftene presenterer. Og ikke minst å være med på å høyne kvaliteten på varene gjennom deltakelse i NM.

Steve Westerby - kjøkken

Jeg er stolt over å oppleve kvalitetsforbedringen og større mangfold dra hele bransjen de siste årene på NM i kjøttprodukter. Når man har ansvar for å grille eller steke flere hundre produkter i løpet av noen dager blir det avgjørende at gjennomføringen er nøye planlagt slik at alle produktene er på sitt beste ved bedømming.

Morten Kjærnes - kjøkken

Mer info kommer

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere