Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Dommere og stab / Bedømming / Cecilie Maske - dommer

Cecilie Maske - dommer

- Jeg vil bidra med faglig kompetanse, grundighet, godt humør og entusiasme for at norske forbrukere skal få matprodukter med god kvalitet, slik de forventer det.

Cecilie var ferdig utdannet kokk i 1987, etter læretid på Britannia hotell i Trondheim. Hun har jobbet som kokk i flere år, bl.a. i Sverige. Også erfaring fra voksenopplæring og undervisning.

Etter faglærerutdannelse jobbet hun som lærer i mat og helse i ungdomsskole, og som faglærer-vikar på kokkelinja på Sogn vgs., kokkefag og kjøttfag.

Fra 2006 har hun vært ansatt som matrådgiver i Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt, nå Opplysningskontoret for egg og kjøtt/ Matprat.                               

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere