Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / NM i Kjøttprodukter - kåringsarrangement

NM i Kjøttprodukter - kåringsarrangement

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 3. mai skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 530 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Dagen starter med fagseminar med innlagt utdeling av årets beste produkter og medaljer. Deretter kommer kåringsfesten med fire-retters middag i grønne omgivelser, kombinert med kåring av Norgesmestere og andre gjeve priser.

Årets konferansier er Christopher Sjuve. Han er kokk, skribent og programleder og formidler kunnskap om mat. Tidligere har Sjuve vært matskribent i VG, programleder på TV2 og han ble for ti år siden kåret til «årets matformidler». Han er i dag redaktør for matstoffet på Norges største redaksjonelle forbrukernettsted klikk.no, og er aktuell med boka «Alt blir bedre med Bacon».

Dato: 3. mai 2016 fra 13.00
Sted: Eckbo Selskapslokaler på Slemdal/Ris i Oslo
Pris: 1900,- per person
For hvem: Kåringsarrangementet er et lukket arrangement for kjøttbransjen og andre inviterte.
Påmeldingsfrist: Kåringsarrangementet er nå fulltegnet. Vi ønsker nærmere 160 gjester velkommen! 

Ledsager/ ansatte: Om ledsager eller ansatte i bedriften ønsker å delta kun på kvelden er prisen satt til 1500,-. Det dekker alt som skjer etter klokken 18:00 inkludert fire-retters middag med vinmeny.

bilde-kåring-2016-div

Bilder av vinnerne: Alle vinnere blir tatt bilder av for bruk i bransjeblader og ikke minst for pressearbeidet som gjøres i etterkant av arrangementet med å få spredt det gode budskap lokalt og regionalt. Bildene blir også gjort tilgjengelig for fri bruk i bedriftene.

Resultatene fra årets konkurranse offentliggjøres på kjottprodukter.no klokken 21.00. VG har også sannsynligvis oppslag på de beste produktene i noen av grillklassene i avisen dagen etter.

Gullmerker: Om produktene dine tar gull kan det gi uttelling i form av økt salg. Vi har bestilt opp noe gullklistermerker til de som ønsker å merke produktene sine allerede dagen etter. Dere får gullmerkene med hjem denne kvelden. Om vi går tomme, deles merkene broderlig ut fra bestillingene som kommer denne kvelden og vi bestiller opp flere (en ukes leveringstid). Bestill gullmerker fra tidligere år her.

Meld deg på kåringen, og følg bedømmingen på Facebook og på kjottprodukter.no

Foreløpig program:
13:00 Håndmat og kaffe
13:30 Velkommen til kåring
13:35 Utdeling av priser og foredrag
17:25 Foto av vinnere og utdeling av medaljer og diplomer
18:30 Festmiddag og utdeling av Norgesmester-titler
21:00 Komplett resultatliste publiseres på kjottprodukter.no
21:00 Åpen bar med utgang til hagen
23:55 Arrangementet avsluttes

logorekke 2015
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere