Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020

Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2020. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av grill- og spekemat.

I konkurransen kåres:

  • Norgesmestere i inntil åtte klasser blant gullvinnerne
  • Gull-, sølv og bronsevinnere
  • Spesialpris for Nyskapning, Grønt i kjøtt, Økologisk, Grillmester og Spekehus samt eventuelt egne priser/premier fra våre samarbeidspartnere
  • Skolekonkurranse i pølseklassen snadderpølser
  • Samarbeidspartnernes egne priser

NM i kjøttprodukter 2020 vil bedømme produkter i forskjellige klasser. En mer detaljert beskrivelse finner du her under klasseinndeling 2020.

Ved å delta i Norgesmesterskapet i kjøttprodukter 2020 kan du også få

  • en profesjonell vurdering av dine kjøttprodukter
  • tilbakemelding på produktene fra godt kvalifiserte dommere
  • forslag til forbedringer av produktet
  • god mediedekning generelt, inkludert fagpresse med stor distribusjon av resultater
  • god mulighet for mediedekning på egen bedrift og egne produkter
  • mulighet for merking av produkter som oppnår tittel eller medalje

Deltakelse i konkurransen Konkurransen har begrenset kapasitet i tid og lager. Produkttypene krever ulik tid og kapasitet til lager, tilberedning og bedømming. Derfor avhenger maksimalt antall produkter med hvilke produkttyper som meldes på. Arrangøren kan - når kapasitetsgrensen er nådd - stenge for ytterligere påmeldinger av konkrete produkttyper eller produkter totalt. Tidlig påmelding vil derfor sikre at dine produkter får delta i konkurransen.

Viktige datoer

Påmelding til konkurransen 25. feb - 16. mars
Innsending/innlevering av produkter 20.-21. april
Bedømming 22.-24. april
Påmeldingsfrist kåringsarrangement 4. mai
Kåringsarrangement 13. mai
skillelinje orange

KLASSENE (les beskrivelser på klasseinndeling 2020)

Kjøtt på grillen: Marinert/krydret fugl, Marinert/krydret storfekjøtt, Marinert/krydret svinekjøtt, Marinert/krydret lam- og fårekjøtt, Marinert/krydret spesial, Spareribs, Grill spesial, Burger naturell (ikke HORECA), Burger spesial og Restaurantburger (HORECA)

Annet: Pulled og Skav

Pølse: Grillpølse, Middagspølse, Wienerpølse, Snadderpølse røkt, Snadderpølse urøkt, Snadderpølse hot, Snadderpølse m/ost, Snadderpølse spesial og Snadderpølse rå

Spekekjøtt: Fenalår, Spekeskinke, Spekekjøtt oppskåret, Spekekjøtt spesial

Spekepølse: Salami, Fårepølse, Krydret spekepølse, Spekemør/-morr, Spekepølse spesial

Bacon: Bacon i skiver og Bacon spesial

Spesialpriser: Nyskapning, Økologisk, Skolemesterskap i pølse, Grønt i Kjøtt, Grillmester, Spekehus og samarbeidspartnernes egne priser

skillelinje orange

Kåringsarrangement
Kåringsarrangementet blir på i Oslo, onsdag 13. mai fra ca kl 13. Det vil bl.a. bestå av fagseminar, premieutdeling, kåring av Norgesmestere, middag og utdeling av medaljer.
Arrangementet er åpent for deltakere i NM-konkurransen, KLFs medlemmer, samarbeidspartnere og inviterte gjester. Toastmaster gjennom dag og kveld er Rasmus Wold. Han er Standupkomiker kjent fra Latter på Aker Brygge, og er aktuell med eget show, Sportsidiot, denne våren.

Resultater
Resultatene fra konkurransen blir presentert på www.kjottprodukter.no, gjennom et eget resultatinnstikk i Kjøttbransjen nr 4 (13. mai) og i avisen ProConvenience i maiutgaven. Det glade budskap sendes også til media. Billeddekning legges opp på samme måte som under tidligere Norgesmesterskap. Mediedekningen av konkurransen er vanligvis svært god, og VG vil nokså sikkert dekke vinnere dagen etter kåringen.

Påmelding til konkurransen
Det er i perioden 25. februar til 16. mars åpnet for påmelding via http://kjottprodukter.no/Paamelding. Vi har en øvre grense på rundt 600 produkter. Arrangøren kan stenge for ytterligere påmeldinger for enkelte produkttyper når grensen er nådd. Vi kan også stryke klasser ved lav påmelding.

Pris per påmeldte produkt er kr 1.475,- eks mva.

Kontakt

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere