Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Hvem lager Norges beste julemat?

Her er den beste julematen, kåret under NM i Kjøttprodukter 2017 for akkurat ett år siden. Oppskriftene og produsentene er de samme, så det er all grunn til å tro at pinnekjøtt, medister og julepølser fortsatt står til gull.

1000 kilo kjøtt til vanskeligstilte

Vanskeligstilte i Oslo-området fikk denne gang tilgang til rundt 1000 kilo kjøttvarer i kjølvannet av NM.

– NM bygger stolthet og bidrar til mersalg

– NM-medaljene gjør noe både med lederne og de ansatte i kjøttbedriftene. Og ikke minst: medaljer og utmerkelser generer merslag ute i markedene.

NM-lam hos Høvikveien

For to år siden hentet bedriften hjem NM-gull for sin rødvinsmarinerte lammemørbrad. I år tok Høvikveien Kjøtt & Kolonial ikke bare nytt gull for samme produkt. Bedriften sikret seg i tillegg NM-tittel for produktet.

Velkommen til NM-kåring 3. mai!

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 3. mai skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 565 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere