Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden
NM-2020

Hva er en perfekt julepølse?

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en erfaren dommer om hva du som kjennetegner de beste julepølsene.

Slik lages en god medisterkake

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner de beste medisterkakene.

Resultater NM i Kjøttprodukter 2019

Her er komplett oversikt over medaljevinnerne i NM i Kjøttprodukter 2019.

Nå kåres Norges beste julemat

Denne uken smakes, luktes og tygges det pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i Oslo.

Velkommen til NM-kåring

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 7. november skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 550 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Christiane

Christiane Hoffmann

Fagsjef kvalitet- og mattrygghet

Tlf: 466 26 261

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere