Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Her er Norges beste pålegg, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, lutefiskbacon, ferdigstekt ribbe og steker fra NM i Kjøttprodukter 2017.

Og her er vinnere i grillmat, spareribs, burgere, grillpølser, ostepølser, sterke pølser, bratwurst, spesialpølser, bacon, spekepølser, fårepølser, fenalår og spekekjøtt fra NM i Kjøttprodukter 2016.

Kuraas med fem gullmedaljer

26 bedrifter sikret seg gullmedaljer for sine produkter i forbindelse med årets NM i kjøttprodukter 2013. Flest gull hentet Kuraas hjem til Narvik.

Resultater NM i Kjøttprodukter 2013

Her kommer resultatene fra NM i Kjøttproduker 2013. Vi presenterer alle norgesmestere, gullvinnere, sølv-vinnere og bronsevinnere i dette bilaget.

Sylte-suksess på Hønefoss

De har nok en gang klart å levere et topp kjøttprodukt til NM i kjøttprodukter. Denne gangen ble det julesylten fra Leiv Vidar Slakteforretning som sikret bedriften en høythengende NM-status.

Kjøttjuryen på videreutdanning

Juryen som kårer vinnere i NM i kjøttprodukter, ønsker mer teoretisk kunnskap før årets konkurranse og kontaktet sensorisk avdeling i Nofima for påfyll.

Kun det beste på bordet til jul

I dag smakes, luktes og tygges det pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i Oslo. Til sammen 400 juleprodukter kjemper om å bli Norgesmester i julemat.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere