Du er her: Forsiden

Julematen under lupen

400 kjøttprodukter er påmeldt til den prestisjefylte konkurransen NM i Kjøttprodukter 2013 – Julemat. Aldri før har så mange bedrifter deltatt.

Skjåk Mat satser stort på NM

Etter at Skjåk Mat sikret NM-tittel for sin kjøttkake i fjor, satser bedriften sterkt på årets NM i Kjøttprodukter 2013 - julemat. NM-innsatsen i fjor bidro nemlig til et kraftig løft for Skjåk-bedriften.

Husk å melde produktene dine på NM 2013!

Påmeldingsfristen til NM i Kjøttprodukter 2013 går ut 23. september. Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er dine juleprodukter? I november kommer svaret.

Økte salget med 50 prosent

Lammerull og juleskinke fra Ingebrigtsen Kjøtt i Tromsø ble begge kåret til Årets julematprodukt i 2011. Det bidro til en salgsøkning på 50 prosent på de to produktene året etter konkurransen.

Klart for ny julematkonkurranse

Klarer Grilstad Storkjøkken (tidligere Spis Storkjøkken) å forsvare sin imponerende innsats med ni medaljer og vil Ingebrigtsen Kjøtt hente hjem gull for sitt julepålegg? Og kommer medisterkakene fra Brandbu Pølsemakeri til å imponere dommerne like mye denne gang som for to år siden?

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere