Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Her er Norges beste grillmat, spareribs, burgere, grillpølser, ostepølser, sterke pølser, bratwurst, spesialpølser, bacon, spekepølser, fårepølser, fenalår og spekekjøtt fra NM i Kjøttprodukter 2018.
 
Og her er vinnere fra NM i Kjøttprodukter 2017 i pålegg, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, lutefiskbacon, ferdigstekt ribbe og steker.

Videregående skoler konkurrerer i NM

I samarbeid med NHO Mat og landbruk inviterte KLF videregående skoler med mat-/ kjøttfag til skolemesterskap i pølse i forbindelse med NM i kjøttprodukter 2014. Sju skoler er påmeldt.

Tilbakeblikk på NM-året 1983

Her kan du lese en sak fra bladet Kjøttbransjen nr. 2, 1983, da fagkonkurransen vi i dag kjenner som NM i Kjøttprodukter ble arrangert for første gang.

Invitasjon til samarbeidspartnere/ sponsorer

Kjøttbransjen arrangerer i år produktkonkurranse for 22. gang. NM blir stadig større og krever mer. Det som før var Årets Julemat endret til ordinært mesterskap og vi arrangerer nå NM hvert år. Annet hvert år med grill- og julematfokus. I 2014 skal det skal kåres 4 NM-titler, 24 Årets produkter og minst 3 spesialpriser.

Nordfjord Kjøtt markerte seg sterkt

I den kanskje gjeveste klassen, pinnekjøtt, var det Nordfjord Kjøtt som markerte seg sterkest med NM-status for røkt pinnekjøtt. Men bedriften forsynte seg i tillegg grovt av medaljebeholdningen.

Kuraas med fem gullmedaljer

26 bedrifter sikret seg gullmedaljer for sine produkter i forbindelse med årets NM i kjøttprodukter 2013. Flest gull hentet Kuraas hjem til Narvik.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere