Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Her er Norges beste grillmat, spareribs, burgere, grillpølser, ostepølser, sterke pølser, bratwurst, spesialpølser, bacon, spekepølser, fårepølser, fenalår og spekekjøtt fra NM i Kjøttprodukter 2018.
 
Og her er vinnere fra NM i Kjøttprodukter 2017 i pålegg, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, lutefiskbacon, ferdigstekt ribbe og steker.

Pølserekord i Oslo i dag?

I dag startet bedømmingen for NM i kjøttprodukter 2014. I år er det rundt 500 produkter påmeldt, og det er spesielt fokus på grillprodukter.  Hele 193 forskjellige pølser skal bedømmes. Aldri før har så mange norskproduserte pølser vært samlet på ett sted.

Invitasjon til kåringsarrangementet

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 22. mai skal det deles ut priser til rundt en tredel av de i alt 470 produktene som er påmeldt. Meld deg på i dag!

Videregående skoler konkurrerer i NM

I samarbeid med NHO Mat og landbruk inviterte KLF videregående skoler med mat-/ kjøttfag til skolemesterskap i pølse i forbindelse med NM i kjøttprodukter 2014. Sju skoler er påmeldt.

Tilbakeblikk på NM-året 1983

Her kan du lese en sak fra bladet Kjøttbransjen nr. 2, 1983, da fagkonkurransen vi i dag kjenner som NM i Kjøttprodukter ble arrangert for første gang.

Invitasjon til samarbeidspartnere/ sponsorer

Kjøttbransjen arrangerer i år produktkonkurranse for 22. gang. NM blir stadig større og krever mer. Det som før var Årets Julemat endret til ordinært mesterskap og vi arrangerer nå NM hvert år. Annet hvert år med grill- og julematfokus. I 2014 skal det skal kåres 4 NM-titler, 24 Årets produkter og minst 3 spesialpriser.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere