Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Her er Norges beste pålegg, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, lutefiskbacon, ferdigstekt ribbe og steker fra NM i Kjøttprodukter 2017.

Og her er vinnere i grillmat, spareribs, burgere, grillpølser, ostepølser, sterke pølser, bratwurst, spesialpølser, bacon, spekepølser, fårepølser, fenalår og spekekjøtt fra NM i Kjøttprodukter 2016.

Invitasjon til samarbeidspartnere/ sponsorer

Kjøttbransjen arrangerer i år produktkonkurranse for 22. gang. NM blir stadig større og krever mer. Det som før var Årets Julemat endret til ordinært mesterskap og vi arrangerer nå NM hvert år. Annet hvert år med grill- og julematfokus. I 2014 skal det skal kåres 4 NM-titler, 24 Årets produkter og minst 3 spesialpriser.

Nordfjord Kjøtt markerte seg sterkt

I den kanskje gjeveste klassen, pinnekjøtt, var det Nordfjord Kjøtt som markerte seg sterkest med NM-status for røkt pinnekjøtt. Men bedriften forsynte seg i tillegg grovt av medaljebeholdningen.

Kuraas med fem gullmedaljer

26 bedrifter sikret seg gullmedaljer for sine produkter i forbindelse med årets NM i kjøttprodukter 2013. Flest gull hentet Kuraas hjem til Narvik.

Resultater NM i Kjøttprodukter 2013

Her kommer resultatene fra NM i Kjøttproduker 2013. Vi presenterer alle norgesmestere, gullvinnere, sølv-vinnere og bronsevinnere i dette bilaget.

Sylte-suksess på Hønefoss

De har nok en gang klart å levere et topp kjøttprodukt til NM i kjøttprodukter. Denne gangen ble det julesylten fra Leiv Vidar Slakteforretning som sikret bedriften en høythengende NM-status.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere