Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden
hovedbilde-står-produktene-dine-til-gull-2020

Påmeldingsfrist er 16. mars. Innsending/innlevering av produkter er 20. - 21. april.
Resultatslipp og kåringsarrangement er onsdag 13. mai i Oslo.

Nå kåres Norges beste julemat

Denne uken smakes, luktes og tygges det pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i Oslo. NM i Kjøttprodukter er uten sidestykke Norges største test av julemat.

Velkommen til NM-kåring

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 9. november skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 530 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Presseinvitasjon - NM i Kjøttprodukter 2017

Hvem lager Norges beste pinnekjøtt, julepølse eller medisterkake, og hvilket kjøttpålegg skal du velge på den ellers så trauste brødskiva?

530 produkter påmeldt i NM

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er pålegget deres? I november kommer svaret om du meldte deg på innen fristen.

Nordfjord Kjøtt satser på pinnekjøtt-trippel

Bedriften har vunnet pinnekjøtt-klassen de to siste gangene NM-konkurransen har vært arrangert og nå er målsettingen klar: pinnekjøtt-trippel i november under NM i Kjøttprodukter 2017.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere