Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Her er Norges beste grillmat, spareribs, burgere, grillpølser, ostepølser, sterke pølser, bratwurst, spesialpølser, bacon, spekepølser, fårepølser, fenalår og spekekjøtt fra NM i Kjøttprodukter 2018.
 
Og her er vinnere fra NM i Kjøttprodukter 2017 i pålegg, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, lutefiskbacon, ferdigstekt ribbe og steker.

Nyt våren med kjøtt som står til gull!

18 dommere er i sving under NM i Kjøttprodukter. De bedømmer denne uken 160 grillprodukter, 190 pølser, 40 forskjellige bacon samt 140 spekepølser og spekemat.

NM i Kjøttprodukter - kåringsarrangement

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 3. mai skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 530 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Vossafår går for gull i NM

Bedriften Vossafår har hentet hjem en rekke gullmedaljer i tidligere NM, men for to år siden ble det kun bronse for Vossafår. Da var det «krisestemning» i bedriften og nå forlanges det gull på Voss.

Invitasjon til skolemesterskap i pølse

I samarbeid med NHO Mat og Drikke inviterer Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, videregående skoler med mat-/ kjøttfag til skolemesterskap i pølse i forbindelse med NM i kjøttprodukter 2016.

15 medaljer og beste bedrift i jule-NM

Et NM-produkt, 15 medaljer og av disse syv gull! Det er den oppsiktsvekkende gode medaljefangsten for Pers Kjøkken i forbindelse med årets NM i juleprodukter.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere