Du er her: Forsiden

15 medaljer og beste bedrift i jule-NM

Et NM-produkt, 15 medaljer og av disse syv gull! Det er den oppsiktsvekkende gode medaljefangsten for Pers Kjøkken i forbindelse med årets NM i juleprodukter.

Nå bedømmes Norges beste julemat

Denne uken smakes, luktes og tygges det pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i Oslo. Over 400 juleprodukter kjemper om å bli Norgesmester i julemat.

Kåring NM i Kjøttprodukter - Julemat

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 12. november skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 400 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta i mot medaljene selv?

Dalpro klare for årets NM i julemat

I år som for to år siden i forbindelse med NM i juleprodukter: gårdsmatbedriften Dalpro på Hitra er aller først ute med påmelding av produkter.

Husk å melde på kjøttprodukter i NM!

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er dine juleprodukter? Og hvem lager Norges beste pålegg? Om en uke går påmeldingsfristen ut.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Samarbeidspartnere